roenfr

Forumul Cercetătorilor din cadrul Sistemului Național de Biblioteci

Biblioteca Națională a Republicii Moldova în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova organizează Forumului Cercetătorilor din cadrul Sistemul Național de Biblioteci cu genericul „Învățământul biblioteconomic – strategie inteligentă pentru bibliotecă și comunitate: 60 de ani de la fondare”. Evenimentul este dedicat aniversării învățământului biblioteconomic universitar, care reprezintă premisă pentru excelența profesională a bibliotecarilor din Republica Moldova și are drept scop reliefarea indispensabilității profesiei de bibliotecar, cât și necesitatea pregătirii profesioniștilor pentru dezvoltarea domeniului biblioteconomic prin învățământul superior.

La lucrările Forumului sunt invitați de a participa profesori universitari, bibliotecari, absolvenți ai specialității de Biblioteconomie și Științe ale Informării, cercetători, cât și toți cei care apreciază munca breslei de bibliotecari.

Pentru informații suplimentare contactați Direcția Cercetare și Dezvoltare în Biblioteconomie și Științe ale Informării.

Tel : (373 22) 24-00-70

E-mail: studiisicercetaribnrm@gmail.com, bnrmvo2012@bnrm.md.

Forumul își va desfășura lucrările la 23 decembrie 2020, cu începere la 10.00, online pe ZOOM.

Agenda Forumului Cercetătorilor